Viru-Nigula kaitses hokitiitlit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru-Nigula kapten Alar Peek (punases nr 17) ja Tamsalu mängija Pavo Raudsepp (valge kiivriga) murdsid piike ka kaks aastat tagasi.
Viru-Nigula kapten Alar Peek (punases nr 17) ja Tamsalu mängija Pavo Raudsepp (valge kiivriga) murdsid piike ka kaks aastat tagasi. Foto: Meelis Meilbaum

Vabariigi aastapäeval jagasid maakonna hokimeeskonnad meistrimedaleid jäähokis. Tiitlit kaitses Viru-Nigula meeskond, kes alistas finaalis 2:1 Tamsalu.

Tiitlikohtumise esimesel poolajal viis Pavo Raudsepp Tamsalu meeskonna juhtima. Teise poolaja alguses viigistas Viru-Nigula kapten Alar Peek kohtumise. 

Lisaajal viskas Magnus Hain kuldse värava, mis kindlustas Viru-Nigula meestele järjekordse kuldmedali. Meeskonnas mängisid Alar Peek, Kaspar Peek, Hendrik Peek, Joonas Hain, Magnus Hain, Jaan Murakas, Raido Tetto, Robin Tetto, Janno Uukivi ja Olev Oras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles