Kiviõli seikluskeskus laiendab euroraha toel tegevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõli seikluskeskus
Kiviõli seikluskeskus Foto: Marianne Loorents

SA Kiviõli Seiklusturismi Keskus käivitas riigihanke pereturismi atraktsioonide ehitaja leidmiseks aastateks 2017–2018

Muu hulgas otsitakse ehitajat 1–3-aastaste laste mängualale, 4–10-aastaste laste mängumaale, ekskavaatoritega kaevandusele, postidel kõrgseikluspargile, asfaltkattega mägiautode rajale, suvisele tuubirajale, tuletõrjeakadeemiale, liikluslinnakule ning pumptrack' i ja downhill' i radadega rattapargile.

"Kiviõli tuhamäel asuv seikluskeskus on seni arenenud pigem talvehooaega ja ekstreemturismi silmas pidades, nüüd hakatakse aga rõhku panema ka aastaringsetele ning peredele suunatud atraktsioonidele," ütles keskuse juhatuse liige Janek Maar möödunud suvel BNS-ile.

Kesiste talvedega kaasnevate riskide maandamiseks ja suvehooaja atraktiivsemaks muutmiseks luuakse nüüd lastega peredele suurel hulgal suviseid spordi- ja vabaajateenuseid, mis moodustavad koos olemasolevate atraktsioonidega tervikliku turismitoote ja toovad piirkonda täiendavalt 34 000 sise- ja välisturisti aastas.

Taotluste esitamise tähtaeg hankel osalemiseks on 15. märts. Hankel osalemiseks peab ettevõtte kolme lõppenud majandusaasta netokäive olema olnud vähemalt 3 miljonit eurot igal aastal.

Hankes kasutab keskus läbirääkimistega menetlust, kuna antud hanke raames on tegemist suures osas erilahendustega atraktsioonide väljatöötamisega, mistõttu ei ole võimalik määrata hankelepingu tingimusi piisava täpsusega ega ka eeldatavat täpset maksumust.

Tööde kestuseks on kavandatud 13 kuud. Töid rahastab Euroopa Liit 1,5 miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles