Rakke valla­voli­kogu kinnitas eelarve märtsi viimasel päeval

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke gümnaasium.
Rakke gümnaasium. Foto: Arvet Mägi

Rakke vallavolikogu ­võttis neljapäeval vastu valla 2011. aasta eelarve, ­mille kogumaht on 2 098 148 eurot. Mullusega võrreldes vähenes eelarve maht veidi üle 10 protsendi.

Tänavused suuremad investeeringud on ette nähtud Rakke gümnaasiumi (pildil) renovee­rimis- ja ümberehitustööde jätkamise (umbes 235 500 eurot, sellest 99 700 eurot moodustab KOIT-kava toetus), valla teede ja tänavate re­noveerimise (umbes 111 300 eurot), Kase pargi uuendamise (31 955 eurot), noortekeskuse teisel korrusel asuva eakate klubi ruumide remondi (15 880 eurot) ja Ao kalmistule rajatava kabeli projekteerimise (5000 eurot) jaoks.

Rakke vallavanem Andrus Blok ütles, et eelarve tuludest suurim osa suunatakse haridusse.

Rakke vallavolikogu jättis eelarve vastuvõtmise viimasele päevale, sest korralised istungid toimuvadki kuu viimasel neljapäeval.

Andrus Bloki sõnul on mõistlik eelarve vastu võtta märtsis, sest siis on põhilised riigi eraldatavad summad selged. “Kui seda varem teha, võib juhtuda, et tuleb hakata peagi lisaeelarvet koostama,” ütles Blok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles