Teatripiknik püstitas publikurekordi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks teatritükkide nautimisele oli teatripiknikul osalejatel võimalik imetleda Vanamõisa mõisapargi ajaloolist ja pisut rustikaalset vaimu. Ilus olemine!
Lisaks teatritükkide nautimisele oli teatripiknikul osalejatel võimalik imetleda Vanamõisa mõisapargi ajaloolist ja pisut rustikaalset vaimu. Ilus olemine! Foto: Eva Samolberg-Palmi

Kui maakonna teatriharrastajad kätte võtsid ja teatripiknikuks Vanamõisa parki kogunesid, tuli päikegi välja ja küttis ilma soojaks.

Igal suvel juba 2009. aastast alates peavad maakonna harrastusteatrid Haljala vallas Vanamõisas suvepiknikku. Kui üldiselt on teatritegijate kohtumised mõõdukalt võistluslikud, siis suvepiknikud on alati rõõmsad ja pingevabad: kedagi ei hinnata, ei  panda ritta. Teed nii hästi kui oskad ja teed rõõmuga. Mõisa peale ei mängita.

Nii kulges ka tänavune, järjekorras juba üheksas teatripiknik, kuhu südasuvisel pühapäeval kogunes enam kui kakssada inimest. Ürituse korraldaja ja idee autor, Haljala rahvamaja juhataja Martti Samolberg rääkis, et suure rahvahulga tõi kokku ilmselt ilus ilm. “Seega sai ka publikurekord püstitatud,” kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles