Võsu rannafestivalil kaotatud ja leitud asjade kohta saab infot Rakvere politsei Facebookist

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivalikülalised Võsul. Pilt on illustratiivne.
Festivalikülalised Võsul. Pilt on illustratiivne. Foto: Loore Laht

Tänasest on Rakvere politseijaoskonna Facebooki lehel kõigile avatud link „Kaotatud ja leitud asjad /// Võsu Rannafestival 2017“, kuhu postitatakse jooksvalt pilte ürituse ajal kaotatud ja leitud asjadest.

Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Joel Alla sõnul tuli eelmisel aastal peomeeleolus asjade kaotamist ette tavapärasest rohkem. "Selleks et ürituse külastajad võimalikult kiiresti oma esemed tagasi saaksid, otsustasime käesoleval aastal informatsiooni kaotatud ja leitud asjadest operatiivselt läbi sotsiaalmeedia jagada," lisas Alla.

Rannafestivali ajal on avatud politseipunkt aadressil Sadama 2, Võsu (Võsu vabatahtlik päästekomando), kuhu korraldajad ja turvameeskond toimetavad ürituse alalt leitud esemeid. Samuti on peo külastajatel leitud esemeid sinna võimalik tuua. Politseini jõudnud asjad pildistatakse üles ja postitatakse reaalajas ürituse lehele. Selleks et saada pidevalt infot meieni jõudnud esemetest, tuleb vajutada ürituse lehel "osalen". Lehel avaldatud asjade tagasi saamiseks võtta ühendust telefonil +372 5305 9369. Võsul asuvast politseipunktist saab esemeid kätte pühapäeval kella kuueni hommikul, misjärel toimetatakse leiud Rakvere politseijaoskonda aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5a, Rakvere.

Alates esmaspäevast, 31. juulist saab kaotatud ja leitud asjade kohta informatsiooni kontakttelefonil 322 2696 või e-posti teel aulis.vahula@politsei.ee.

"Meie soovitus on, et ürituse külastajad võtaksid festivalile kaasa vaid hädavajalikud asjad ja dokumendid. Ka peomeeleolus tuleb oma vara hoida ja kaitsta nii, et see ei jääks järelevalveta ja pikanäpumeestele kergesti kättesaadavaks," rõhutas Joel Alla. "Samuti on paslik meelde tuletada, et üritusele saabudes tuleb järgida liiklusreguleerijate juhiseid ning kinni pidada ajutistest liiklusmuudatustest," lisas ennetus- ja menetlustalituse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles