Aegviidu renoveerib veduridepoo spordikeskuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aegviidu veduridepoo.
Aegviidu veduridepoo. Foto: Ly Renter

Aegviidu vald renoveerib 880 000 euroga Aegviidu veduridepoohoone, mis võetakse kasutusse Kõrvemaa tervisespordikompleksi keskusena; ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) toetas projekti 748 000 euroga.

Hoone esimesele korrusele tulevad spordivarustuse laenutus- ja hooldusruum ning tualettruumid. Ka paigaldatakse sinna turismiinfo e-kiosk ja pakihoiukapid. Teisele korrusele tulevad riietus- ning pesemis- ja saunaruumid. Kolmandale korrusele tuleb konverentsiruum koos abiruumidega, kus on võimalik enne suuremaid üritusi nõu pidada ja mida saab suurürituste ajal kasutada staabina, teatas EAS.

"Depoohoone renoveerimise taotlus esitati ka eelmise aasta voorus, kuid siis kahjuks jäi see rahuldamata. Tänavu otsustasime esitada taotluse uuesti ja meie ettevõtmist saatis edu," ütles Aegviidu vallavanem Riivo Noor.

Tema sõnul kuulutatakse hange depoohoone renoveerimiseks välja 2018. aasta esimeses kvartalis. "Hanked kuulutatakse välja järgmise aasta jaanuaris-veebruaris. Hetkel on toetuse saamine meile niivõrd uus informatsioon, et alles tegeleme sellega," ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles