Saaremaa võitis U20 võrgukulla, Rakvere SK poistele neljas koht

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronald Järv.
Ronald Järv. Foto: Arvet Mägi

Võrus noormeeste U20 vanuseklassi Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalturniiril  krooniti meistriks Saaremaa spordikooli pallurid. Rakvere spordikool (SK) leppis tihedas konkurentsis neljanda kohaga.


Meistritiitli saatus oli lahtine viimase mänguni, milles Võru spordikool alistas 3:0 samuti kullakursil püsinud Pärnu VK/SK meeskonna. Et Saaremaa võistkond kogus lõpuks Võru ja Pärnuga sama arvu võite, kuid nende geimide suhe oli ülejäänud kahest parem, siis kuuluski kuld saarlastele.

Hõbemedal läks Võru võistkonnale ja pronks Pärnule. Järgnesid Rakvere SK, Türi VK ja Tallinna SK Tats.
Treener Mati Meriranna juhendatud rakverlased, kelle hulgast tunnistati parimaks mängijaks Ronald Järv, alistasid turniiril esmalt tulemusega 3:0 (15, 20, 20) Türi VK, kuid kaotasid seejärel tasavägises matšis 2:3 (-20, -16, 23, 20, -14) SK Tatsile.

Sama tulemusega 2:3 (17, -12, -19, 20, -5) vannuti alla ka Pärnu VK/SK-le. Võru SK paremust tunnistati geimidega 1:3 (-19, 24, -20, -17) ja Saaremaale kaotati 0:3 (-18, -15, -13).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles