Rakvere Võrkpalliklubi murdmiseks kulus viis geimi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi sinises.
Rakvere Võrkpalliklubi sinises. Foto: Meelis Meilbaum

Credit24 meistriliiga kolmapäevases vastasseisus läksid vastamisi sarja tiitlikaitsja Rakvere Võrkpalliklubi ja valitsev Eesti meister Selver Tallinn.

Audentese spordihoones lahti rullunud vastasseisus jäid Rakvere mehed tulise võitluse ja esialgse edu järel pealinlastele 2:3 (geimid 28:26, 25:20, 17:25, 20:25, 10:15) alla.

Kohtumise lõikes olid Selver Tallinna peamised edunumbrid blokis ja pallingul. Sulustamisega teenis pealinna võistkond 16 punkti, Rakvere seitse. Üheksa meetri joone tagant saadi üheksa punkti, Rakvere lõi kaks ässa.

Rakvere parimad olid 16 punktiga nurgaründajad Tanel Uusküla ja Andris Õunpuu. Viimase efektiivsusnäitajaks kujunes aga miinus kaks. Vanameistrile ehitasid vastased ette kuus edukat blokki ja lisaks löödi tema pealt kuus ässa. Lääne-Virumaa ainsa võõrleegionäri Nicolas Timothy Dubinsky saldoks jäi 13 silma, ent temagi efektiivsus oli kahega miinuses. Joonas Popman tõi kümme ja möödunud hooajal Selver Tallinnas mänginud Siim Ennemuist üheksa punkti.

Võitjate parimatena kogusid Oliver Orav ja Taavi Nõmmistu 18 punkti.

Laupäeval võõrustab rakverlasi Paide E-Piim Spordihallis Järvamaa Võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles