Lääne-Viru maavalitsus tunnustab maakonna noortevaldkonna tegijaid

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta noorsootöötajaks valiti Rakvere avatud noortekeskuse noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa.
2016. aasta noorsootöötajaks valiti Rakvere avatud noortekeskuse noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa. Foto: Erakogu

Haridus- ja teadusministeerium on välja kuulutanud noortevaldkonna tunnustamise konkursi. Sama konkursi käigus tunnustab maavalitsus Lääne-Virumaa aasta noorsootöötajat, aasta huvikooli ja aasta noortekeskust.

Aasta noorsootöötaja kandidaadiks võib esitada huvikooli töötajaid, noortekeskuse töötajaid, noorsootöötajaid koolis, noorteühingus, osaluskogus ja õpilasesinduses, noortemalevas, noortelaagris, vabatahtlikke noorsootöötajaid, avaliku sektori noorsootöö spetsialiste jt.

Kandidaate saab esitada 1. novembrini konkursi veebikeskkonnas https://entk.konkursiveeb.hitsa.ee/, registreerudes ja/või logides sisse ID-kaardi või Mobiil-ID-ga.

Lääne-Virumaa nominendid ja laureaadid kuulutatakse välja 23. novembril toimuval kodanikuühenduste konverentsil AQVA konverentsisaalis.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud, sealhulgas üleriigilised noorte- ja noorsooühingud, katusorganisatsioonid, koolid, kohalikud omavalitsused, maavalitsused jt.

Kõik esitatud kandidaadid osalevad ka riiklikul tunnustuskonkursil. Lisaks loetletud kategooriatele saab riiklikul tasandil esitada kandidaate veel järgmistes kategooriates: aasta noorteühing, aasta osaluskogu, aasta noortemalev, aasta noortelaager, aasta kohalik omavalitsus, aasta noortevaldkonna sõber/toetaja, aasta sündmus/algatus/koostöö noorsootöös, pikaajaline panus noortevaldkonda.

Noortevaldkonna tegijate tunnustamiskorra leiab SIIT.

2016. aasta noorsootöötajaks valiti Rakvere avatud noortekeskuse noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa ja tiitli Lääne-Virumaa aasta noorsootöötaja koolis pälvis Rakvere põhikooli huvijuht Evelin Rikma. Maavanema tänukirja pikaajalise ja pühendunud panuse eest maakonna noorsootöö arengusse sai Rakke noortekeskuse noorsootöötaja Taimi Talpas-Taltsepp. Tiitli Lääne-Virumaa aasta huvikool pälvis muusika- ja kunstikool Kaur ning aasta noortekeskus 2016 on Rakvere avatud noortekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles