Mänguhimu pani aluse uuele tiimile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Leppik lööb palli, selja taga (mustas) Roman Jelissejev, sooja teevad Alar Madilainen (pruunis särgis) ning Jarmo Neuhaus (sinises). Noormängija Tambet Talv siirdub järjekorra lõppu.
Andri Leppik lööb palli, selja taga (mustas) Roman Jelissejev, sooja teevad Alar Madilainen (pruunis särgis) ning Jarmo Neuhaus (sinises). Noormängija Tambet Talv siirdub järjekorra lõppu. Foto: Marianne Loorents

Möödunud aastal sai Kaarel Pomerantsil Tallinna vahet sõitmisest küllalt ja ta otsustas vennaga, et Rakveres võiks samuti Eesti esiliiga võrkpallitiim olla. Mõeldud – tehtud. Sel hooajal ongi rakverlased esindatud kahes tugevamas liigas.

Rakvere Võrkpalliklubi duubelmeeskonna peatreener Mehis Täpp tunnistas, et võistkonna loojateks võib nimetada Kaspar ja Kaarel Pomerantsi. Möödunud kahel aastal oli Rakvere Võrkpalliklubi niinimetatud duubeltiim ehk farmvõistkond Tallinna Ülikool / Rakvere VK. Selles tiimis pallis vaid paar Rakvere mängijat. Kuna aga kreisilinnas on võrkpallureid küll, koguti tulihingelisemad mängumehed kokku ja sündiski uus võistkond.

Kevadel treeneriametist keeldunud Täpp meenutas, et kui Kaarel Pomerants augustis temaga uuesti rääkima tuli, lubas ta siiski nõu ja jõuga abiks olla. Siis nägi ka Meelis Järv, et äge tiim on koos, ja hakkas abitreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles