Uuest aastast alustavad Vinni vallavalitsuses tööd haldusjuhid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rägavere teeninduskeskuse juhina hakkab tööle Virgo Koppel.
Rägavere teeninduskeskuse juhina hakkab tööle Virgo Koppel. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Uuest aastast on endine Laekvere vald suure Vinni valla üks piirkond teeninduskeskusega Laekvere alevikus endises vallamajas. Samuti on endine Rägavere vald suure Vinni valla üks piirkond, mille teeninduskeskus asub Ulvis.

Laekvere teeninduskeskuse haldusjuhina alustab tööd Andrus Läll, kelle tööruum jääb Laekvere haldushoonesse. Rägavere teeninduskeskuse haldusjuhina hakkab tööle Virgo Koppel, kelle töökabinet asub Rägavere endises vallamajas.

Haldusjuhtide tööülesanneteks on tagada elanikele oluliste teenuste kättesaadavus ja neid nõustada ning korraldada majandustegevust. Haldusjuhi poole saab pöörduda igal tööpäeval, kuid kohtumine on soovitav eelnevalt telefoni teel kokku leppida. Haldusjuhid võtavad vastu avaldusi ja taotlusi ning vaatavad, kas küsimuse saab lahendada kohapeal või peab pöörduma mujale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles