Kunst tuli füüsiliselt rahva ette

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Kotjuh seadis end mugavalt istuma ning esitas proosaluuletusi raamatust “Loomulikult eriline lugu”.
Igor Kotjuh seadis end mugavalt istuma ning esitas proosaluuletusi raamatust “Loomulikult eriline lugu”. Foto: Riina Runnel

Tartus alguse saanud loominguliste kodusalongide sari jõudis laupäeva õhtul esimest korda väljapoole Taaralinna ja seadis end sisse Rakveres Posti tänaval Madis Mädamürgi ja Mirjam Heinloo õdusas kodus. Õigemini nende universaalses keldris.

Kodusalongis astusid üles Paides elav luuletaja Igor Kotjuh ning Rakvereski elanud ja Virumaa Teatajas töötanud kirjamees Vahur Afanasjev. “Liiga pühalik õhkkond, võiks muusikat vahetada,” teatas Afanasjev veidi enne ürituse algust, mil publik just selleks õhtuks keldrisaali seintele riputatud kunstiteoseid uudistas.

Kirjamees tahtis hoogsamat muusikat, ja kui ta kuulis, et omal ajal tegutses samas keldris Gunnar Grapsi fänniklubi, panigi ta Raudmehe valgusest laulma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles