Ametikool pole ummiktee: Allar on meistrite seas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurte plaanide noormees. Rakvere ametikooli vilistlane Allar Taimsaare plaanib pärast bakalau­reuseõpet hakata nõutama magistrikraadi.
Suurte plaanide noormees. Rakvere ametikooli vilistlane Allar Taimsaare plaanib pärast bakalau­reuseõpet hakata nõutama magistrikraadi. Foto: Erakogu

Rakvere ametikooli vilistlane Allar Taimsaar iseloomustab suurepäraselt oma kooli motot, mis kuulutab, et meistrid on mängus.

Rakvere reaalgümnaasiumis õppinud Allar Taimsaare (25) hinnangul polnud õppimine just maailma kõige vajalikum tegevus. Nii ei viitsinudki enam-vähem keskmine õpilane eriti pingutada. Kui oli tarvis end kokku võtta ja kahe nädala jagu pingutada, siis see polnud keeruline. Aga olla stabiilselt motiveeritud oli juba raskem.

Ühel hetkel oli noormees 100 protsenti kindel, et ametikool on tema jaoks. Ehitusviimistluse eriala köitis ka seetõttu, et suviti oli ta abiks olnud ehitustöödel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles