Paljud kruusateed on väga halvas olukorras

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Assamalla–Võhmetu–Porkuni tee on nii kehvas seisukorras, et suurema kui paarikümnekilomeetrise tunnikiirusega seal sõita ei saa. Selliseid teid on ka mujal Lääne-Virumaal.
Assamalla–Võhmetu–Porkuni tee on nii kehvas seisukorras, et suurema kui paarikümnekilomeetrise tunnikiirusega seal sõita ei saa. Selliseid teid on ka mujal Lääne-Virumaal. Foto: Marianne Loorents

Kevadel pärast lume sulamist on paljud kruusakattega teed sedavõrd kehvas olukorras, et elanikud kardavad, kas nad jõuavad koju, ilma et autoga kinni jääks.

Tapa vallas Assamalla–Võhmetu–Porkuni tee ääres elavate inimeste sõnul on see tee kohutavas olukorras. Võhmetu kandist Rakverre tööle käiv Merle Aasna kõneles, et alates nädalavahetusest, kui ilmad ilusaks läksid, on tee mõnevõrra tahenenud, kuid sõita saab siiski kiirusega paarkümmend kilomeetrit tunnis. “Eelmisel nädalal panid teeolud kartma, et võib kinni jääda või auto lõhkuda,” kõneles ta. Merle Aasna lisas, et kahju on vaadata, et sellisel teel peab liikuma ka koolibuss.

Ka teine nimetatud kruusateed iga päev kasutav inimene oli mures ja leidis, et sellega tuleks kiiremas korras midagi ette võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles