Rakvere linn ergutab Pika tänava räämas maja korteriühistut tegutsema

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid räsitud välimuse tõttu silma riivanud Pikk tänav 24 maja saatus on nüüd korteriühistu enda kätes.
Aastaid räsitud välimuse tõttu silma riivanud Pikk tänav 24 maja saatus on nüüd korteriühistu enda kätes. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsuse esindajad kohtusid läinud nädalal ajaloolise Pika tänava maja number 24 paari korteriomanikuga, kellega arutati hoone tulevikku.

Linnapea Marko Tormi sõnul tutvustati kokkusaamisel Pika tänava arendus­plaane ja uuriti omakorda korteriomanike tulevikumõtteid.

“Korteriühistu esimehel ei olnud kahjuks võimalik seekord tulla, aga oleme temaga kontaktis. Linnale on väga oluline, et seegi maja saaks korda, ja küsimus ei ole siin pelgalt ühes põlengujälgedega majaseinas, vaid hoone renoveerimises tervikuna,” rääkis ta.

Tormi ütlusel jätkab linnavõim kõnelusi maikuu jooksul, kuid nüüd on pall juba ühistu enda käes, kellel tuleb näidata üles initsiatiivi ja tahet ning langetada otsuseid.

Praegu nukra välimusega Pikk tänav 24 majas on kümme korterit. Kohtumisele linnavalitsuse esindajatega oli tulnud kaks inimest, kellele kuulub seal neli korterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles