Riigigümnaasiumi asukoha variante on palju

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas riigigümnaasium tuleb ringteele, selle ääres asuvasse Rakvere gümnaasiumisse või hoopis kolmandasse kohta, ei ole kaugeltki selge.
Kas riigigümnaasium tuleb ringteele, selle ääres asuvasse Rakvere gümnaasiumisse või hoopis kolmandasse kohta, ei ole kaugeltki selge. Foto: Meelis Meilbaum

Kolmapäeval kohtusid Rakvere linna ning haridus- ja teadusministeeriumi esindajad. Rakvere linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami sõnul käidi läbi kõik linna hariduselu probleemid.

“Rääkisime põhikoolivõrgu korrastamisest, töö- ja tehnoloogiamaja rajamisest, õhtukoolist, kõrgharidusest Rakveres ja loomulikult ka riigigümnaasiumist,” kõneles Mihkel Juhkami.

Riigiümnaasiumi asjus ootab ministeerium sügiseks linna seisukohta. Juhkami sõnul analüüsib linnavalitsus praegu seitset-kaheksat võimalikku asukohta, kaalumisel on mitu tühja kinnistut, aga ka Rakvere gümnaasiumi peahoone, Rakvere põhikool, endise vene gümnaasiumi hoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles