Edru külanaised korraldasid eksklusiivse aiakontserdi

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Sööt andis Uustalu talus uhke kontserdi.
Jaan Sööt andis Uustalu talus uhke kontserdi. Foto: Andres Pulver

Laupäeva õhtul astus Rakke lähedal väikeses Edru külas Uustalu talu õuelaval üles armastatud muusik Jaan Sööt, keda oli kogunenud kuulama kümneid inimesi.

Eksklusiivseks aiakontserdiks nimetatud õhtu korraldasid kolm kanget kohalikku naist. Uustalu talu perenaine Külli Tälli rääkis, et mõte oma kodus kontserti korraldada on tal kuklas tiksunud juba mitu aastat. “Olen taolistel kontsertidel käinud ja mulle on väga meeldinud,” kõneles perenaine.

Et viimaks sai oma kodus ülesastumispaik valmis, võetigi sõbrannadega asi ette. “Jaan Sööt on üks minu lemmikutest,” põhjendas Külli Tälli esineja valikut. Jaan Sööt ütles, et taolised väikesed kodukontserdid on paaril viimasel aastal päris populaarseks muutunud ning talle meeldib võõrastes kodudes esinemas käia. “Kindlasti kuulub see minu ameti meeldivamasse poolde,” rääkis muusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles