Riigigümnaasiumi arutelul otsiti puuduvaid bikiine

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele kinnistule on plaanitud rajatav riigigümnaasium.
Sellele kinnistule on plaanitud rajatav riigigümnaasium. Foto: Meelis Meilbaum

Kolmapäeval toimus Rakvere linnavalitsuse saalis Rakveresse plaanitava riigigümnaasiumi hoone aadressiga Koidula 11b detailplaneeringu avaliku väljapaneku arutelu, linna planeerimisspetsialist Erkki Leek tutvustas kohale saabunud paari­kümnele inimesele linnale laekunud ettepanekuid detailplaneeringu muutmiseks ning linna vastuseid pöördujaile.

Kohale saabunud kodaniku küsimusele, miks on linnal ilmtingimata vaja läbi suruda uue hoone ehitamist nimetatud kinnistule, Leek vastata ei osanud, küll aga ütles ta, et spetsialistina täidab ta vaid seadust. “Ärge ehitage tervet linna täis, õhku on ka vaja,” kostis seepeale proua keskmisest reast.

Rakvere linnavolikogu liikmed Marti Kuusik ja Anti Poolamets olid nördinud, et linn on presenteerinud rahvale vaid Koidula 11b kinnistut, kuigi avalikkuses on mitmel korral öeldud, et riigigümnaasiumi hoone võimalikke asukohti on linnas märksa enam kui vaid üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles