Rallikrossitajad panid Kehalas rajapiirded proovile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Laiveriku Mitsubishi Lancer EVO VI lõpupingutus lõppes rajapiirdes.
Ain Laiveriku Mitsubishi Lancer EVO VI lõpupingutus lõppes rajapiirdes. Foto: Marianne Loorents

Laupäeval Kehala ringil peetud Olerex Eesti meistrivõistluste sarja kolmas etapp oli paras katsumus nii võistlejatele, korraldajatele kui ka pealtvaatajatele.

SuperCar-klassis nägi eelsõitudes esimesena ruudulist lippu Andri Õun (Reinsalu Sport). Finaalis viimase ringi teises pooles andis ta Ford Fiesta Mk7 alla ning temast möödusid kaks konkurenti. Ain Laiveriku (PrintSport Racing) Mitsubishi Lancer EVO VI lõpupingutus lõppes rajapiirdes, kuid tasuks tuli kolmas koht. Õnnetuse põhjustamises jäi süüdi temaga hüppel küljetsi kokku põrganud Õun. Võitjana lõpetas finaali Raini Roomets.

Super1600 arvestuses olid korralikus hoos Andre Kurg ja Arvo Kask, kes võtsid kahe peale võidud nii eelsõitudes kui ka poolfinaalides. Kurg ja Kask alustasid ka finaalis korralikku tagaajamist, kuid kahjuks lõppes see Kasel neljandal ringil stardikurvi betoonpaneelis, põhjuseks purunenud pidurisüsteem. Hooaja teise etapivõidu võttiski Andre Kurg. Koos kahe Super1600- klassi täiskasvanuga ületas finišijoone esikolmikus kolmandal kohal ka Junior1600 noorsportlane Marko Andreas Muru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles