Revaalia salong laienes hiljuti Pärnusse

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revaalia salong alustas tegutsemist Rakverest ja siinne koht on mitu korda läbi teinud uuenduskuuri. Paremal salongiomanik Kersti Suve.
Revaalia salong alustas tegutsemist Rakverest ja siinne koht on mitu korda läbi teinud uuenduskuuri. Paremal salongiomanik Kersti Suve. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnas tegevust alustanud ja seejärel Tallinnasse laienenud Revaalia salong avas mai alguses uksed Pärnu keskuses Port Artur 2. Revaalia salongi omanik Kersti Suve kõneles, et kuna nende salong on ühtlasi kosmeetikabrändide Jungle Fever ja Green Light maaletooja, soovitakse olla veel nähtavamad. “Pärnus puudus eksklusiivse profikosmeetika salong,” selgitas Suve.

Selle natuke rohkem kui kuu aja jooksul, mil salong on avatud olnud, on kliendid Revaaliat tasapisi avastanud. Klientide kohta ütles Suve, et Pärnu salongikülastaja erineb nii Tallinna kui ka Rakvere omast, samas leiavad Pärnus salongi üles kliendid Tallinnast, kes on kuurortlinna suvepuhkust veetma tulnud.

Et teenindusettevõte asub kaubanduskeskuses, töötab Pärnus võrreldes Rakvere ja Tallinna salongiga ka rohkem juuksureid, sest mööda minnes sisse astuvaid kliente on rohkem. Juuksurina töötab palju noori, kes on alles kooli lõpetanud ja keda kogenud meistrid koolitavad, et noortel tekiks oma klientuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles