Kaido Höövelson: mul on igasuguseid mõtteid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Kaido Höövelson (keskel) satub tihti ka poliitikute seltskonda, ei ole ta riigikogusse kandideerimise kohta otsust langetanud.
Ehkki Kaido Höövelson (keskel) satub tihti ka poliitikute seltskonda, ei ole ta riigikogusse kandideerimise kohta otsust langetanud. Foto: Elmo Riig

Järgmisel kevadel toimuvate riigikogu valimiste eel tõuseb aina rohkem päevakorda tuntud inimeste kandideerimine parlamenti. Lõppeval nädalal kerkis ajakirjanduse huviorbiiti endine sumohiid Kaido Höövelson.

Kas ta plaanib tõsimeeli poliitikasse siirduda? “Oled täna juba neljas ajakirjanik, kes seda küsib. Kusjuures rääkisin ainult rahvusringhäälinguga,” lausus Höövelson. “Ma ei ole viimasel ajal kuskil kellelegi midagi riigikogusse kandideerimisest rääkinud, vaid lihtsalt oma peas mõtteid mõlgutanud. Ei tea, kust see teema nii järsku nüüd tuli.” Millised mõtted siis ikkagi seoses riigikoguga mehe peas liiguvad? “Eks aeg näitab. Mul on igasuguseid mõtteid. Riigikogu on üks variant. Pole veel kellelegi midagi lubanud,” kõneles Kaido Höövelson. Võrreldes Jaapani ja Eesti ajakirjanduse kajastamishuvi ütles ta, et piltikult öeldes on vahe sajakordne: üks Eesti ajakirjanik võrdub saja Jaapani omaga. “Eestis saab vähe rohkem hingata. Üldiselt tahavad kõik teada, kes ja kus ma olen, aga ei ole hullu,” märkis Höövelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles