Mullijoogid pistavad rinda ehk Limpsitest 14 aastat hiljem

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Limonaaditestijad aastal 2018: Mia, Anni, Chris, Henrik, Jüri Kaarel, Henri, Joonatan ja Jesper. Jooke valab Margus Martin.
Limonaaditestijad aastal 2018: Mia, Anni, Chris, Henrik, Jüri Kaarel, Henri, Joonatan ja Jesper. Jooke valab Margus Martin. Foto: Marianne Loorents

Aastad lendavad. Virumaa Teataja esimesest limonaaditestist on möödas 14 aastat. Mis on vahepeal muutunud? Mida eelistavad toonased põngerjad, nüüdseks suureks sirgunud noored mehed, mida praegused lapsed?

Toimetuse koosolekutoa suure laua ümber istub taas kaheksa testijat – Virumaa Teataja ajakirjanike järeltulijat –, paberid, pliiatsid ja joogitopsid ees. Henrile, Chrisile, Henrikule ja Jüri Kaarlile, noormeestele vanuses 18–21, kes ajas justkui 14 aastat tagasi läinud, kipub muie suunurka. Neli 6–11-aastast eksperti Anni, Mia, Joonatan ja Jesper, kes esimese testi ajal polnud veel sündinudki, on häbelikult põnevil.

Õhkkond on akadeemiline – ikkagi Tartu ülikooli tudengid kambas! –, aga muhe. “Meil on nüüd 14 aastat limpsijoomise kogemust,” märgib Henrik. Selgub, et mõnigi testijate vanemast generatsioonist on jõudnud limonaadijoomisest loobuda või rüüpab üsna harva mõnda valitud marki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles