Rakveres selgusid lahtiste meistrivõistluste võitjad tennises

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Internet

Nädalavahetusel, 15.-17. juulini, toimusid Rakvere lahtised meistrivõistlused tennises.

Reede keskpäeval sadas veel tublisti vihma ja ilmateade ei olnud nädalavahetuseks eriti soodne. Õhtul ilm siiski selgines ja väljakumeistri Ülo Õuekallase abiga võisid reede õhtul kell kuus mängud alata. Ka sel aastal lisas meistrivõistlustele pinget tartlaste osalemine. Ühtekokku osales võistlustel kuus naismängijat ja kuusteist meesmängijat.

Naiste poolfinaalides olid edukamad Gerli Traus, kes võitis Kristi Trausi tulemusega 6/1 6/1, ja Kärt Koppel, võites Katarina Trummi 6/1 6/2. Naiste finaalis võitis Gerli Traus Kärt Koppeli 7/6 6/0, tulles Rakvere lahtiste meistrivõistluste võitjaks.

Meeste esimeses poolfinaalmängus võitis Randar Veispak tartlase Artur Erik Lindmaa 6/2 6/1. Teine poolfinaal kuulus rakverlastele, kus Sten Lume võitis Aare Kongi tulemusega 6/4 6/3.

Meeste finaalkohtumises võitis Randar Veispak Sten Lume tulemusega 6/1 6/4.

Tugevas konkurentsis oli tubli tapalane Peeter Ülesoo, kes võitis meeste Rakvere lahtiste meistrivõistluste lohutusturniiri.

Rakvere tenniseklubi tänab kõiki osalejaid, pealtvaatajaid ja Rakvere spordikeskust võistluste õnnestumise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles