Volikogu tõmbas Kiviõli seiklusturismikeskusele piduri peale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel kevadel tegid lumelaudurid Kiviõli poolkoksimäel esimese sõiduproovi.
Eelmisel kevadel tegid lumelaudurid Kiviõli poolkoksimäel esimese sõiduproovi. Foto: Reuters / Scanpix

Kiviõli volikogu otsus mitte toetada seiklusturismi keskuse detailplaneeringu muutmise algatamist tõmbab keskuse arendamisele kriipsu peale ning kirjutab korstnasse vanale Kiviõli poolkoksimäele seni tehtud enam kui 18 miljoni krooni suuruse investeeringu.

 Kiviõli volikogu kukutas neljapäeval kuue vastuhäälega läbi vanale poolkoksimäele rajatava Kiviõli seiklusturismi keskuse arendamise, kuna detailplaneeringus muudatusi tegemata ei saa alustada ei projekteerimist ega ka kompleksi lõplikku väljaehitamist.

Ajaleht Põhjarannik kirjutab, et eelmisel kevadel tegid lumelaudurid Kiviõli poolkoksimäel esimese sõiduproovi ning tunnistasid valminud rajad korralikeks ja headeks. Kas lisaks 2007. aastal välja ehitatud laskumisnõlvadele tuleb ka kogu mäele planeeritud kompleksi väljaehitamine, ei ole enam kindel, kuna Kiviõli volikogu otsusega mitte algatada detailplaneeringu muudatust tõmmati kriips peale kogu Kiviõli seiklusturismi keskuse arendamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles