Napp kaotus kustutas korvpallurite järelkasvu lootuse kõrgele kohale

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Saaremäel (palliga).
Sten Saaremäel (palliga). Foto: Fiba Basketball

Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiri kolme võiduga alustanud Eesti kuni 20-aastaste noormeeste korvpallikoondis tunnistas kolmapäeval Bulgaaria 58:56 (poolaeg 34:28) paremust.

Eelmises voorus Sloveenialt saadud kaotus jättis eestlastele otsustavaks alagrupimänguks väljakuperemeeste vastu veel võimaluse pürgida EM-il paremate sekka. Paraku ei õnnestunud mitme juhtmängijata tiitlivõistlustel pingutaval Eesti koondisel Bulgaaria eakaaslasi murda.

Kasinaks kujunes samuti Lääne-Virumaalt pärit pallurite panus, sest nii Sten Saaremäel kui ka Hendry Engelbrecht viimati isiklikku punktiarvet ei avanud. Varem põlvele häda teinud Ander Talu vaatas kaaslaste tegutsemist teist kohtumist järjest varumeeste pingilt.

Järgnevalt ootavad Eesti U20 koondist ees kohamängud, milles selguvad 9.–16. positsiooni omanikud. Esimesena minnakse reedel kokku Valgevenega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles