Politsei otsib Kunda hooldekodust lahkunud 55-aastast naist

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib hooldekodust lahkunud Ulvit.
Politsei otsib hooldekodust lahkunud Ulvit. Foto: Politsei

Politsei palub kodanike kaasabi, selgitamaks välja 55-aastase Ulvi asukohta, kes lahkus Kunda hooldekodust 27. juulil ja pole naasnud.

Politsei sai teate naise kadumisest 3. augustil. Hooldekodu töötajate sõnul lahkus naine 27. juuli hommikul bussiga Tallinna ja pidi hiljemalt 1. augustil tagasi tulema, mida ta aga pole teinud. Viimati nähti Ulvit 6. augusti hommikul Tallinnas, aga tema edasine liikumissuund on teadmata. Kuna naisel ei ole mobiiltelefoni, puudub temaga igasugune kontakt, niisamuti ei ole võimalik positsioneerimise kaudu tema ligikaudset asukohta tuvastada.

Ulvi on umbes 160 cm pikk, tugevama kehaehitusega ja tal on tumedad lühikesed juuksed. Kaasas on tal kilekott riietega. Oma tervisliku seisundi tõttu võib Ulvil vaja minna ravimeid, mida tal aga kaasas ei ole.

Politsei palub kõigil, kes on naist näinud või kel on informatsiooni, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, sellest teada anda telefonil 337 2179, meilitsi aadressil konstantin.lepik@politsei.ee või lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles