Õige aeg: numbrimaagia võlub armastajaid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vabariigi 100. aastal abiellusid 08.08.2018 tallinlased Viola Murd ja Rein Ustaal, kes naitusid tänavu Rakveres 100-nda paarina.
Eesti vabariigi 100. aastal abiellusid 08.08.2018 tallinlased Viola Murd ja Rein Ustaal, kes naitusid tänavu Rakveres 100-nda paarina. Foto: Erakogu

Augustis on kolm numbrimaagilist kuupäeva, mis meelitavad paare igavest truudust vanduma. EV 100 aastal naitusid 08.08.2018 Viola Murd ja Rein Ustaal 100-nda tänavu Rakveres abielusadamasse jõudnud paarina.

Rein Ustaalil (46) ja Viola Murrul (45) on olnud pikk, 21 aastat kestnud kooselu. Nüüd saabus teadmine: õige hetk on käes, kas nüüd või mitte kunagi. “Oleme nii kaua koos elanud, meil on ühine kodu, 13-aastane ja viieaastane tütar. Vanem laps küsis, et kuhu te kavatsete abiellumise edasi lükata,” rääkis Viola Murd.

Tütrel oli õigus. Ema ehtis juba üsna tutvumise algusest kihlasõrmus, ent sobivat kuupäeva leida oli keeruline, sest argipäev nõudis oma, ja nii lükkus abielu vormistamine üha edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles