Jalgpalliklubiga liitus endine noortekoondislane

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stanislav Goldberg.
Stanislav Goldberg. Foto: Ain Liiva

Viimasest neljast Eesti meistrivõistluste esiliiga mängust kolmes viigisadamasse tüürinud Rakvere jalgpalliklubi Tarvas registreeris suvise üleminekuperioodi lõpetuseks meeskonna nimekirja paar aastat tagasi kollasärke esindanud Stanislav Goldbergi.

Viimati Iisraeli meistriliigas õnne otsimas käinud 25-aastane poolkaitsja seekord veel Tarva eest väljakul ei käinud, sest teda vaevab väikene vigastus.

Meeskonna peatreener Tarmo Rebane ütles portaalile soccernet.ee, et Goldberg pole aasta aega trenni teinud. "Esimeses trennis tõmbas kohe lihase ära," lausus Rebane. "Motivatsioon on tal suur. Loodan, et ta toob värskust juurde, sest seda on meil vaja. Kõik läheb praegu nagu raudtee peal, ühel liinil."

Stanislav Goldberg on esindanud eri vanuseklasside Eesti noortekoondist. Samuti on ta mänginud Eesti meistriliigas, aga ka näiteks Soomes, Austraalias ja Iisraelis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles