Laiali minev Patune Pool esineb siin iga kuu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patune Pool on esinenud menukalt ka Lääne-Virumaa tantsukohtades.
Patune Pool on esinenud menukalt ka Lääne-Virumaa tantsukohtades. Foto: Madis Sinivee

Sel nädala saabus fännidele kurb uudis, et eestlaste üks lemmikbände, Sünne Valtri ja Edvin Petrovi ülipopulaarne Patune Pool lõpetab tegevuse. Nii nagu mujalgi Eestis, tõid nende rütmikad lood inimesed tantsupõrandale ka Lääne-Virumaal.

Eile pidutseti Patuse Poole saatel Salla kuursaalis. Selle peremees ennustas enne seda, et kindlasti tuleb rekordihõnguline rahvapidu.

Rakvere Virma pubi juhataja Maire Nurmsaar rääkis, et ansambel esines nende pubis iga kuu korra. “Alati tõi inimesed saali. Väga hea bänd oli,” ütles Nurmsaar.

Viieaastasele bändile, kes paneb pillid ametlikult kotti 2019. aasta esimesel päeval, on võimalik Virmas veel viiel korral kaasa elada. Lähim esinemine on Patusel Poolel järgmisel laupäeval ja kontserte antakse detsembrini välja.

Virma pubi juhataja sõnas, et veel üleeile rääkis ta ansambli meespoolega. “Mul oli pandud ka järgmiseks aastaks nende esinemisi, aga nüüd tuleb mängud ära jätta ja panna asendusbändid,” sõnas Nurmsaar. Tõusva tähena nimetas ta meloodilist ja positiivset tantsumuusikat tegevat Sunlighti.

Enamjaolt kavereid esitava Patuse Poole populaarsemad laulud on “Dolce Gabbana”, “Sul vastan jaa” ja “Tõmban su hoovi”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles