Nelja trenni pealt kaks volletiitlit

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme võitsid Eesti meistritiitli rannavolles.
Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme võitsid Eesti meistritiitli rannavolles. Foto: Gertrud Alatare

Rannavõrkpallis Eesti karikavõidu koju toonud parimad sõbrad Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme näitasid suvepealinnas klassi. Seekord pälvis vollepaar meistritiitli. Pronksmedali võitsid Jarmo Neuhaus ja Kaarel Pomerants.

Veerandfinaalis alistasid Eesti meistrid 2:0 (21:17, 21:17) Karl Jaani ja Olari Venno. Poolfinaali vennatapulahingus olid Pomerants ja Tamme 2:0 (21:7, 21:13) paremad teisest Lääne-Virumaa paarist Jarmo Neuhausist ja Kaarel Pomerantsist.

Eesti meistri selgitamiseks läks tarvis kolme geimi. Avavaatuse võitsid 21:14 Dimitri Kortokov ja Urmas Piik, teise aga 21:19 Pomerants–Tamme. Otsustavas geimis olid kindlamad taas läänevirulased, võites selle 15:11. Kaspar Pomerants ütles juba pärast karikamänge, et kui nad Tammega Eesti meistrivõistlustel hästi mängivad, tuleb võit. “Ma ise küll uskusin sellesse, et kui oma mängu teeme, läheb hästi,” märkis mees ja lisas, et kahe tiitlivõistluse peale kaotasid nad vaid ühe geimi. Finaalis õnnestus vastastel esimeses geimis parem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles