Rakvere linna tervisekeskuse ehitus jõudis nurgakivini

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene oluline märk on maas: Rakvere esmatasandi tervisekeskus sai nurgakivi. Juba aasta pärast peaks avanema hoopis teine pilt.
Esimene oluline märk on maas: Rakvere esmatasandi tervisekeskus sai nurgakivi. Juba aasta pärast peaks avanema hoopis teine pilt. Foto: Meelis Meilbaum, eskiis

Eile pandi nurgakivi praeguse Rakvere polikliiniku ja sotsiaalkeskuse vahele kerkivale tervisekeskusele, mis annab arstidele uued kabinetid ja ootab patsiente juba aasta pärast.

Nurgakivi pidulikul asetamisel vaatas Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ajas veidi tagasi ja meenutas, mis kõik eilsele tseremooniale oli eelnenud.

Rakveres, aga ilmselt ka kõigis teistes linnades, on Juhkami sõnul alati kõige tähtsam küsimus, kuhu mingi uus objekt rajada. Sellesisulised vaidlused kestavad iga uusehitise puhul kuid ja vahel isegi kauem. Teisiti polnud see ka esmatasandi tervisekeskust kavandades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles