Kui jätkaks Kadrinas põhikoolina

Andres Taimla
, Kadrina vallavolikogu liige, VL Puhas Kadrina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Taimla.
Andres Taimla. Foto: Peeter Langovits

Iga omavalitsus mõtleb enne üheksa korda, kui teeb suure tähtsa ­investeeringu, sest see võib peatada valla arengu ülejäänud suundadel pikkadeks aastateks. Teisalt. Kui meie, volinikud, langetame volikogus valesid otsuseid või jätame need hoopiski tegemata, siis tagame samuti liikumise, aga langeval suunal. (Vaba)langemisega on aga nii füüsilises kui ka mentaalses mõttes tüki raskem toime tulla.

Keskkool on jätkuvalt üks valla identiteedi tähtsaid tunnuseid. Kõik me “sajaste klubi” gümnaasiumide omanikud seisame raskete ja tõsiste väljakutsete ees.

Kusjuures meie senine abimees riik üha suurendab meis ebamäärasust ja kindlusetust. Teisalt, aeg on toonud valla tugevate tunnuste hulka tervisekeskuse, hooldekodu ja päevakeskuse teema – ühiskond ju vananeb ning me peame eakate tuleviku üle üha tõsisemalt mõtlema. On vähe neid, kes ei tahaks iga hinna eest säilitada oma keskkooli, ainult selle hinda pole me endale teadvustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles