Kadrina kardi­poiss saavutas meistrivõistlustel üheksanda koha

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Marcus Jaanimets saavutas Eesti meistrivõistluste miniklassis kokkuvõttes 11. koha.
Eric Marcus Jaanimets saavutas Eesti meistrivõistluste miniklassis kokkuvõttes 11. koha. Foto: Olga Vovstok

Sel hooajal esimest korda Eesti meistrivõistluste miniklassis võistelnud Kadrina noormees Eric Marcus Jaanimets (nr 5) osales Aravete kardirajal edukalt selle hooaja viimasel meistrivõistluste etapil.

Võistluspäeva soojendussõidus tegi Eric Marcus üheksanda tulemuse. Kvalifikatsioonis parandas ta küll oma aega, kuid kuna 18 võistlejat mahtusid 0,7 sekundi sisse, tähendas võitjale 0,4-sekundiline allajäämine Eric Marcusele vaid 12. tulemust.

Esimeses eelfinaalis oli sõit võitluslik ning konkurendid muutsid rajal nii mõnigi kord omavahel kohti. Finišisse saabus Eric Marcus kümnendana. Teise eelfinaali eel tehtud muudatused kardi seadistuses ei andnud soovitud tulemust ning selle eelfinaali tulemuseks jäi 11. koht.

Finaalsõidule startis Eric Marcus üheksandalt stardiruudult. Start õnnestus, kuid Kadrina sõitja jäi kohe esimeses kurvis karpi ning kaotas kohti. 16 ringi pikkune finaal andis aega kaotatud kohti tagasi võidelda. Eric Marcus parandas järjest oma positsiooni ning finišeerus üheksandana.

Sel hooajal osales Eesti meistrivõistluste minivõistlusklassis ühtekokku 27 võistlejat ning üldkokkuvõttes saavutas Eric Marcus tubli 11. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles