Rakvere poisid võitsid koduturniiri

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Spordikool/Tarvas I (valges) võitis koduse Tarvas Cupi.
Rakvere Spordikool/Tarvas I (valges) võitis koduse Tarvas Cupi. Foto: Ain Liiva

Nädalavahetusel toimus Vinni spordikompleksis 2009. aastal sündinud poistele korvpalliturniir Tarvas Cup.

Esikoha saavutas finaalis Paide KK7 58:31 (poolaeg 30:17) alistanud Rakvere SK / Tarvas I, kus mängisid treenerite Tõnis ja Madis Putko ning Rainis Nauri juhendamisel Ruben Madisson, Mattias Maltsar, Andris Altermann, Karmo Ossi, Ronan Källo, Aron Neeme, Kaspar Kägu, Marten Aster, Hugo Oks, Kaspar Prual ja Markus Kaasik.

Võitjameeskonnast pälvis parima palluri tiitli Ruben Madisson ja Rakvere SK / Tarva duubelmeeskonna poistest oli parim Markkus Seli.

Turniiri kõige väärtuslikuma mängija auhinna vääriliseks tunnistati Andris Altermann.

Kolmanda koha saavutas Peterburi Tsentralnaja spordikool, kes oli numbritega 62:12 üle KK Viimsist.

Viienda-kuuenda koha heitluses alistas Tiit Soku KK / SK Nord tõelises põnevusmängus tulemusega 27:23 Rakvere SK / Tarva II esinduse.

Seitsmes koht kuulus Saku KK poistele, kes said 30:15 jagu Viljandi spordikoolist.

Treener Tõnis Putko tõdes, et kõige raskem vastane oli võitjatele Venemaa meeskond Saint-Petersburg Centralnaja. “Mängu saatus otsustati viimasel veerandil. Meie poistel oli natuke rohkem jaksu ja õnne. Kindlasti aitas ka kodupublik,” märkis Putko. Finaal kujunes algul tasavägiseks, aga iga veerandiga kasvatasid võidumehed tänu ühtlasemale pingile vahet.

“Kuna sellele vanusele veel Eesti meistrivõistlusi ei ole, on selliselt turniirilt saadud mängurõõm poistele väga tähtis,” kõneles Putko ja lisas, et iga mänguga läksid poisid julgemaks ja tublimaks. “Selles eas on kõige tähtsam, et poistel oleks sära silmis,” märkis treener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles