Karikavõistlused algasid Rakvere võiduga TalTechi üle

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi alistas karikamängus TalTech võistkonna.
Rakvere Võrkpalliklubi alistas karikamängus TalTech võistkonna. Foto: Meelis Meilbaum

Eile peeti Eesti meeste karikavõistluste esimene kohtumine, kui TalTech võõrustas esimese ringi mängus Rakvere Võrkpalliklubi. 3:0 (25:17, 25:23, 25:18) jäi peale Rakvere meeskond.

Rakvere resultatiivseim oli 15 punkti (+8) toonud Denis Losnikov, Taavi Nõmmistu lisas 11 silma (+7). Andres Toode juhendatava meeskonna vastuvõtuprotsent oli 51, rünnakuid realiseeriti 44-protsendiliselt. Blokist saadi 6 ja servilt 7 punkti (3 ässa lõi Losnikov, kokku eksiti 3 pallingul).

TalTechi edukaim oli 15 punkti (+5) toonud Mihkel Nuut, Valentin Kordas lisas 11 punkti (+3). TalTechi vastuvõtt oli 50%, rünnakuprotsent 40. Blokiga teeniti 7 punkti, servil löödi 4 ässa ja eksiti 15 pallingul.

Meeste karikavõistlustel osaleb seekord kuus meeskonda Credit24 Meistriliigast ja neli esiliigast. TalTech ja Rakvere on seejuures ainsad Credit24 meistriliiga klubid, kes kohe avaringis omavahel kohtuvad.

Karikamängu korduskohtumine peetakse Rakveres 24. oktoobril. Selle paari võitjat ootab veerandfinaalis ees tiitlikaitsja Saaremaa VK. Teises selle tabelipoole veerandfinaalis kohtuvad Selver Tallinn ja esiliiga meeskond EMÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles