Aasta õppija eriau­hind tuli virulasele

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa tänavune aasta õppija Ivo Leek on mitmekülgne aktiivne inimene, kelle sõnutsi on õppimine lihtne. Keerulisim kunst on leida selleks aega.
Lääne-Virumaa tänavune aasta õppija Ivo Leek on mitmekülgne aktiivne inimene, kelle sõnutsi on õppimine lihtne. Keerulisim kunst on leida selleks aega. Foto: Vladislav Mussako

Täiskasvanud õppija nädala avaüritusel sai aasta ­õppija eripreemia omanikuks Ivo Leek, kes pälvis maakonnas aasta õppija tiitli.

Leek lõpetas Rakvere täiskasvanute gümnaasiumi, olles seal üks klassi parimatest. Mees on linna kultuurikomisjoni liige, noorte huvitegevuse eestvedaja ja samal ajal ettevõtja, kelle firma tegeleb küttekolletega.

Riiklikule aasta õppija tiitlile esitati tänavu 361 kandidaati. Nädalal on fookuses õppimine ja enesetäiendamine kogu elu jooksul. Üle Eesti toimub palju täiskasvanuharidust populariseerivaid tegevusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles