Elanikke harinud ühistut premeeriti kustutitega

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti kodunõustamine aitas Kadrina Rakvere tee 3 korteriühistu juhatuse liikmete Aleksei Osokini (vasakul) ja Raido Nageli kinnitusel tõsta elanike tuleohutusteadlikkust. Väärt auhind tulekustutite näol süvendab majaelanikes kindlustunnet veelgi.
Päästeameti kodunõustamine aitas Kadrina Rakvere tee 3 korteriühistu juhatuse liikmete Aleksei Osokini (vasakul) ja Raido Nageli kinnitusel tõsta elanike tuleohutusteadlikkust. Väärt auhind tulekustutite näol süvendab majaelanikes kindlustunnet veelgi. Foto: Vladislav Musakko

Korteriühistu Rakvere tee 3 Kadrinas on tõenäoliselt nii aleviku kui ka kogu Lääne-Virumaa üks paremate tuleohutusteadmistega ja korrektselt tuleohutusnõudeid täitev ühistu. Selle märgiks paigaldati äsja maja kaheksasse trepikotta päästeameti konkursil preemiaks saadud vahtkustutid.

Ehkki auhinnaks saadud kustutid teeniti kodunõustamise korraldamise eest auga juba aasta alguse kampaania raames, ­kruvisid ehitusfirma Revin Grupp mehed need koos spetsiaalsete kappide ja infotahvlitega paika sel nädalal. Põhjus oli lihtne: täielikult uuendatavas majas oodati targu remonditööde lõppu.

Nimetatud kampaaniaga kutsus päästeamet kortermajade elanikke veenduma nende majapidamisse paigaldatud suitsuandurite töökindluses. Et Kadrinas tegutsev 95 korteriga ühistu on maakonna suurim, pidas kohaliku komando vabatahtlik päästja, ühtlasi korteriühistu juhatuse liige Raido Nagel kampaanias osalemist iseenesestmõistetavaks, täites esimeste hulgas vastava registreerimisvormi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles