Vald, kus jõuluvana kommipakid on valimatu kuldamine (9)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaumi juhitavas Viru-Nigula vallas on väikestviisi kommisõda. Mõte panna jõuluvana kingikotti kommid vaid valitud lastele pole paljudele meeltmööda.
Einar Vallbaumi juhitavas Viru-Nigula vallas on väikestviisi kommisõda. Mõte panna jõuluvana kingikotti kommid vaid valitud lastele pole paljudele meeltmööda. Foto: Arvet Mägi, Shutterstock, montaaž

Viru-Nigula vallas on maiusemäsu. Vallajuhtide mõte poetada jõuluvana kingikotti kommid vaid valitud lastele on tekitanud lahkarvamusi. Ühed leiavad, et kommide jagamine on igand. Teised ütlevad, et jõulud ja kommid käivad ilmselgelt kokku.

Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum rääkis, et sel aastal on valla ostetavate kommikottidega teistmoodi: jõuluvana kotist leiavad need valla lasteaialapsed, nende kodused eakaaslased, erivajadusega ja suurte perede lapsed. “Jagatakse neile, kel jõuluvanast rõõmu,” märkis Vallbaum.

Vallavanemale jääb arusaamatuks, kuidas kommipakkide teema on nii suureks paisunud. Ta on kuulnud, kuidas vanemad lapsed on avaldanud arvamust, et kommipakid on paras jama ja milleks neid vaja.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles