Napsine kunde võib kuivale jääda

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva spaas müüakse küll alkoholi ja peetakse pidusid, kuid vindised külastajad pole sinna oodatud.
Aqva spaas müüakse küll alkoholi ja peetakse pidusid, kuid vindised külastajad pole sinna oodatud. Foto: Meelis Meilbaum

Kõva töö järel otsustasid kolm sõpra laupäeval Rakvere Aqvasse lõõgastuma minna. See ei õnnestunud. Administraatorile tundus üks neist liialt napsine, et lubada teda veenaudingute kütke. Märjukesega patustajad pole sellistesse asutustesse oodatud.

Sõbrad olid päev otsa õues tööd rühmanud, lörtsise ilma tõttu lonksati vahepeal külmarohtu. Kui palju kärakat võetud sai, Urmo (nimi muudetud – toim.) öelda ei osanud. “Lõhnad olid juures,” märkis ta. See semusid ei seganud. Kuu aja eest, kui Aqvast kuukaart osteti, olid nad samuti parajas tujus olnud, ent siis lasti mehed lahkesti saunatama. “Kellelgi polnud asja, kas võime minna või mitte,” pajatas imestunud Urmo.

Seekord oli. Mehe sõnul ajas teda eriti kurjaks see, et administraator väitis just tema olevat kõige rohkem purjus. Vaidlus ei viinud kaugele. Nõuti kainustesti. Administraator kutsus politsei. “Mul viskas nii üle! Politsei vaatas mulle otsa, joobeastet ei mõõtnud,” ütles Urmo. Nii tuldigi tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles