Tarva naiskond võitis maakonna meistritiitli

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Jk Tarvas naiskond pälvis Viru-Nigulas maakonna meistrivõistlustel esikoha.
Rakvere Jk Tarvas naiskond pälvis Viru-Nigulas maakonna meistrivõistlustel esikoha. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Viru-Nigulas peetud maakondlikel naiste jalgpalli meistrivõistlustel rebisid tiitli nimel neli tasavägist võistkonda.

Esikoha teenis Kalmer Klettenbergi juhendatav Tarva naiskond, kus mängisid Katrin Õun, Kristel Uuspalu, Kristin Siil, Lisette Steinberg, Kadi Matt, Merje Verhovitš ja Ave Nurmeots. Edasise pingerea moodustasid Kadrina, Tarvas U15 ja Rakvere JK Tarvas Emad.

Treener Klettenberg ütles, et kolmest mängust jäi ta rahule esimese mängu teise poole ja teise mänguga. “Esimese mängu esimese poole sooritus jäi selle taha, et ilm oli vägagi külm ja naised ei saanud end kohe käima. Kolmas mäng läks selle nahka, et meil polnud vahetusmängijaid ja mängud toimusid kõik järjest. Noored vastased valmistasid korralikult peavalu,” kõneles ta ja lisas, et üldiselt jäi ta turniiriga rahule.

“Kahju, et Tapa naiskond kohale ei tulnud. Aga see ei vähenda rahulolu maakonnameistriks tulemise üle. Hooaega on alati hea võiduga lõpetada,” kõneles Klettenberg.

Peakorraldaja Alar Peek lausus, et pinevust jagus kuni lõpuni ja tii- tel oli kõikidel naiskondadel käeulatuses.

Enne mängupäeva oli end kirja pannud seitse tiimi, kuid kohale jõudis vaid neli. Kolme naiskonda siiski kokku ei saadud.

Lääne-Virumaa naiste meistritiitel on käinud sujuvalt käest kätte. Varem on maakonna parimaks tunnistatud näiteks nii Tapa kui ka Tamsalu naised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles