Tarvas nautis viimases kodumängus võidurõõmu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Rannamäe (nr 15) vormistas Tarva võiduvärava.
Siim Rannamäe (nr 15) vormistas Tarva võiduvärava. Foto: Ain Liiva

Neljapäeval pidas Rakvere JK Tarvas enda selle hooaja viimase koduse esiliigakohtumise. Turniiritabelis neljandal kohal asetsev Tarvas suutis loetud minutid enne lõpuvilet lüüa võiduvärava ja võitis tabeli ankrutiimi Nõmme Kalju FC U21 meeskonda 2:1.

51. minutil sai rakverlastest jala valgeks vanameister Sergei Akimov. 66. minutil vastasmeeskond viigistas. Kui mängitud oli 90 minutit, sahistas Nõmme Kalju väravavõrku Siim Rannamäe.

“Tulemus on väga positiivne, aga mängupildiga ei ole ma juba pikka aega rahul,” tunnistas Rakvere JK Tarvas peatreener Tarmo Rebane pärast mängu. “Eks praegu on olukord selline ja tuleb leppida,” lisas ta ning märkis, et vaikselt valmistutakse juba järgmiseks hooajaks. “Annan rohkem mänguaega noortele. Iga korraga nad saavad kogemusi juurde ja sellega paraneb ka võistkonna kvaliteet,” lausus Tarva loots. Tarva tänavuse hooaja parima mängija väljaselgitamine oli kolme mehe võidujooks. Kokku oli fännihääletusel osalejaid 159. Enim hääli kogus meie väravavaht Artem Levizi (62), poodiumile pääsesid ka poolkaitsja Mario Kuokkanen (35) ja tänavuse hooaja suurim väravakütt Siim Rannamäe (32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles