Raido Oolma osutus tenniseklubi parimatest parimaks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tenniseklubi aasta parimate tenniseturniiril oli Raido Oolma (valges) üle Artur Antropovist.
Rakvere Tenniseklubi aasta parimate tenniseturniiril oli Raido Oolma (valges) üle Artur Antropovist. Foto: Veiko Vassiljev

Nädalavahetusel Rakvere Tenniseklubi korraldatud aastalõputurniirile Aqva spordikeskuses pääses aasta jooksul toimunud kohalike mõõduvõttude kaheksa parimat mängijat. Parimatest parimaks, Rakvere Tenniseklubi aasta parimaks meestennisemängijaks osutus Raido Oolma.

Esimeses poolfinaalis võitis Artur Antropov Sven Aabreldaali tulemusega 6:0, 6:1. Teises poolfinaalis võitis Raido Oolma Robert Antropovit 6:3, 7:5. Lohutusturniiri parim Oliver Varek edestas otsustavas mängus Veiko Vassiljevit 8:6.

Pühapäeval peetud tasavägises finaalis võitis Raido Oolma kogenud tennisemängijat Artur Antropovit ja saavutas võidu tulemusega 6:3, 6:3.

17-aastane Oolma tõdes, et mängud olid üpris rasked. “Suutsin säilitada külma närvi ja mängutaktika pidas paika,” kõneles seitse aastat tennise­trennis käinud noormees. Kogenud mängijate vastu võistlemine ei ole Oolmale võõras. Artur Antropoviga on ta mänginud treeningutel ja ka suvel oma lõbuks. Matšid on seni olnud tasavägised.

Sellega said kohalikud tähtsamad tenniseturniirid läbi ja tennisistid saavad valmistuda uue aasta katsumusteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles