Neljapäeval kõigub temperatuur viie miinus- ja nelja plusskraadi vahel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homne päev lubab tuua vähese vihmasaju.
Homne päev lubab tuua vähese vihmasaju. Foto: Arvo Meeks

Neljapäeval kõigub õhutemperatuur viie miinus- ja nelja plusskraadi vahel ning oodata on vähest vihma-, lörtsi- ja lumesadu.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis kohati lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 15, öö hakul põhjarannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, rannikul 0 kuni +3 kraadi. Teedel on suur libeduseoht. 

Peipsi järvel puhub öösel lääne- ja edelatuul 5–10 m/s. Öö hakul sajab vähest lund. Nähtavus on mõõdukas. Tuleb 2–4 kraadi külma. 

Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 3–9, hommikupoolikul rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi. Teedel püsib suur libeduseoht. 

Peipsi järvel puhub edelatuul 3–8 m/s. Pärastlõunal sajab vähest lund ja nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles