Linnaliinibuss number 3 sõidab pühade ajal Tõrma peatusesse

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu veel linnaliinibuss Tõrma kalmistu peatusesse ei sõida, aga juba järgmisel esmaspäeval saab sinna bussiga.
Praegu veel linnaliinibuss Tõrma kalmistu peatusesse ei sõida, aga juba järgmisel esmaspäeval saab sinna bussiga. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnaliinibuss, mis Tõrma-Koeravere ristmiku rekonstrueerimise tõttu on juba mõnda aega sõitnud vaid peatustesse Lilleoru ja Tammiku tänaval, viib kolmel pühade päeval – 24., 25. ja 26. detsembril – sõitjad Tõrma peatusesse, et kalmistukülastajate jalavaeva vähendada.

Selle tarvis on Rakvere linnavalitsus sõlminud kokkuleppe Tõrma külas asuva erakinnistu omanikuga, kes neil kolmel päeval lubab linnaliinibussi oma territooriumil ümber pöörata, võimaldades bussil sõita Tõrma peatusesse välja.

“Loomulikult peab arvestama, et kuna tegemist on pühadega, sõidavad bussid pühapäevase graafiku alusel. Nii nagu teisedki linnaliinibussid üle linna,” tuletas Rakvere linna linnavaraspetsialist​ Mati Jõgi meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles