Kindel värk: Võsu räpipunt 5miinust annab kontserte ka kevadel

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt 5miinust hullutab peolisi ilmselt edasi.
Räpipunt 5miinust hullutab peolisi ilmselt edasi. Foto: Mailiis Ollino

Kui mõni nädal tagasi mängiti ajakirjanduses võimalusega, et kuna noortel on Võsu räpipundist 5miinust kõrini ja üha enam nõutakse nende kontsertidel ülipopulaarset mõminaräpparit Nublut, võib juhtuda, et bänd paneb pillid kotti.

Siiski ei maksa muretseda. Postimehe portaal Elu24 kirjutab, et kevadeks on võsukatel mitu esinemist välja kuulutatud: märtsis koos Terminaatoriga Viljandis, aprillis Terminaatori ja Nancyga Tartus. Uue aja räpitalente oodatakse ka Elva hiphopifestivalile.

Spekulatsiooni laialiminekust on aidanud levitada ka 2016. aastal tähelendu alustanud räpipundi 5miinust novembri lõpus välja antud muusikavideo “Aitäh”. See luigelaululik tänukõne ja Eestile ringi peale teinud “Aitähi” tuuri slogan on fännid kihama pannud. Kurjakuulutavalt on selles kirjas: “Torm enne vaikust. Viimane pits. Adjöö.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles