Tormine ilm andis Virumaal päästjale tööd

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi 08.08 purustas torm nii elamuid, metsi kui ka kirikutorni.
Aasta tagasi 08.08 purustas torm nii elamuid, metsi kui ka kirikutorni. Foto: Meelis Meilbaum

Eile õhtul ja täna hommikul tormine ilm põhjustas kahjusid ka Lääne-Virumaal. Põhiliselt on tulnud päästjatel tegeleda maha langenud puudega ning tee vabastamisega liikluseks.


Täna kell 6.28 teatati häirekeskusele, et Kadrina vallas Viitna külas on kukkunud suur puu tee peale ja vajutanud elektri liinid vastu teed. Natuke maad edasi oli samuti puu sõiduteel. Päästjad eemaldasid mõlemas kohas puu sõiduteelt ning taastasid sõiduteel liikluse.

Hommikul teatati häirekeskusele ka sõiduteele kukkunud puudest Porkuni külas ja Võsu alevikus, päästjad vabastasid sõidutee liikluseks.

Täna kell 7.07 teatati häirekeskusele, et Vinni vallas Pajusti alevikus on elektriliinid maas. Päästjad sündmuskohale jõudes tõstsid elektriliinid maast ära.

Eile õhtul said päästjad samuti tormi tõttu mitmeid väljakutseid ning käisid sõiduteed maha kukkunud puudest vabastamas Väike-Maarja, Sõmeru, Tapa, Kadrina ja Vihula vallas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles