Tapa vallas muutuvad hääletamisruumide asukohad

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimised
Valimised Foto: Erik Prozes

Eelseisvatel riigikogu valimistel on Tapa vallas kolm valimisjaoskonda. Harjumuspärased on Tamsalu piirkonna jaoskonnakomisjoni asukoht ja piirid, muudatused puudutavad Tapa linna, Jäneda, Lehtse ja Saksi piirkonda.

Tavapärane Tapa linna hääletamisruumide asukoht kultuurikojas on remondis ja seal ei ole võimalik valimisi korraldada. Tapa uus hääletamisruum asub riigikogu valimiste ajal Tapa vene põhikoolis aadressil Nooruse tn 2, Tapa.

Valimisjaoskonda ega hääletamisruumi ei avata enam Moe külas. Imastu, Karkuse ja Moe piirkonna valijad saavad hääletada Tapal eespool nimetatud aadressil.

Lehtse ja Jäneda piirkonnas on moodustatud üks valimisjaoskond, kuhu kuuluvad Lehtse alevik ning Jootme, Jäneda, Kuru, Kõrveküla, Linnape, Läpi, Läste, Patika, Pruuna, Rabasaare, Raudla, Rägavere, Räsna ja Tõõrakõrve küla. Kõik selle valimisjaoskonna nimekirjas olevad valijad saavad valimispäeval, 3. märtsil ja esimesel eelhääletuspäeval, 25. veebruaril hääletada Lehtse kooli ruumides aadressil Rägavere tee 19, Lehtse. Kahel teisel eelhääletuspäeval, 26. ja 27. veebruaril, saab hääletada Jäneda koolis. Valimispäeval Jänedal hääletada ei saa. Tamsalu hääletamisruumid asuvad Tamsalu kultuurimajas aadressil Sõpruse 3, Tamsalu linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles