Deklaratsiooni esitamata jätnutel tuleb seda teha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu saab maksu- ja tolliametile tuludekla­ratsioone esitada 15. veebruarist, tulumaksu hakatakse ­tagastama 26. veebruarist.
Tänavu saab maksu- ja tolliametile tuludekla­ratsioone esitada 15. veebruarist, tulumaksu hakatakse ­tagastama 26. veebruarist. Foto: Sander Ilvest

Tänavu saab maksu- ja tolliametilt (MTA) teavituse üle 6000 inimese, kes mullu tuludeklaratsiooni ei esitanud, kuid peavad nüüd seda tegema ja eeldatavalt tulumaksu juurde maksma.

“Ootame kõiki teavituse saajaid oma tuludeklaratsiooni esitama. Pärast deklaratsiooni esitamist selgub inimese lõplik maksukohustus, kui arvesse on võetud ka kõik mahaarvamised,” ütles MTA teenuste osakonna teenusejuht Hannes Udde. Tulu deklareerimise periood algab 15. veebruaril, esimestel päevadel on e-maksu­ametisse­/e-tolli siseneda soovijate arv kõige suurem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles