Eesti esiliiga korvpallilahingud hakkavad lõpule jõudma

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSK-l Tarvas (sinises) on 17 võidu ja ühe kaotusega arvele kogunenud 35 punkti.
RSK-l Tarvas (sinises) on 17 võidu ja ühe kaotusega arvele kogunenud 35 punkti. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti korvpalli esiliiga hooaja lõpp hakkab paistma ja mõlemad Lääne-Virumaa meeskonnad seisavad kindlalt turniiritabeli esimeses pooles.

Tabeli liider, vaid korra vastaste paremust tunnistama pidanud RSK Tarvas alistas reedel võõral väljakul kindlalt, 97:79 meeskonna BC Kalev / Cramo I.

Pikema pingiga Tarvas libises eest ära alles neljandal veerandajal. Kõige rohkem aitasid võiduarvet kasvatada Ander Talu (18 punkti), Mihkel Kurg (17 punkti), Renato Lindmets (16 punkti) ning Erik Kaasik ja Janis Vahter, kes mõlemad said kirja 15 silma.

Kalevi resultatiivseim oli 20 punktiga Ardo Krass.

Põhiturniiril seisab peatreener Juris Umbraško hoolealustel ees veel neli kohtumist, millest esimene peetakse 8. märtsil Kastani Arenal.

Vastu tuleb tabeli seitsmes, Betoonimeister / Tskk / SK Nord. Turniiritabeli neljandal kohal seisab Tamsalu Los Toros / TalTech, kes oli reedel võõral väljakul 82:69 parem Tartu Ülikool / Kuremaa SK tiimist.

Tamsalu haaras ohjad enda kätte juba esimesel veerandil ning vastast lähedale ei lasknudki.

Tamsalulaste skoori aitas enim kasvatada Reni Alvin Kuimet, kes teenis 22 punkti. Sander Viilup lisas 18 silma.

Peatreener Kris Killingu hoolealused võõrustavad 6. märtsil Tamsalu spordihoones turniiritabeli viiendat, KK Viimsi / Noto meeskonda.

Tarval on 17 võidu ja ühe kaotusega arvele kogunenud 35 punkti. Tamsalu Los Toros / TalTech oli viis mängu enne põhiturniiri lõppu 11 võidu ja kuue kaotusega korjanud 28 punkti.

Sama skoor on ka tabeli viiendal meeskonnal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles