Karud lähevad püüdma Eesti teise liiga karikat

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina Karude korvpallimeeskond.
Kadrina Karude korvpallimeeskond. Foto: Mihkel Maripuu

Eeloleval nädalalõpul selguvad Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste teise liiga medalivõitjad. Nelja tugevama klubi konkurentsis peavad teiste seas otsustavaid mänge Jõhvi spordihoones Kadrina Karud.

Kaks päeva vältaval finaalturniiril selgitatakse reedel esmalt finalistid. Esimeses poolfinaalis on algusega kell 18 Kadrina Karude vastaseks Rae Koss/Hansaviimistlus. Teises poolfinaalis kohtuvad kell 20.15 Keila Korvpallikool ja KK HITO/BC Karjamaa.

Poolfinaalide kaotajad mängivad järgmisel päeval pronksmedalile ning võitjad jagavad omavahel kulla ja hõbeda. 

Teise liiga põhiturniiri läbisid peatreener Andres Sõbra juhendatavad Kadrina Karud 13 võidu ja ühe kaotusega, kusjuures põhiturniiri edukaima meeskonna ainus allajäämine (69:71) oligi Rae Kossule.

Veerandfinaalis panid kadrinlased paremuse Tartu meeskonna Terminal Oil vastu maksma mõlemas matšis: esimene võideti kodusaalis 132:55 ja teine võõrsil 99:74. Rae Koss pidas samal ajal kaks pingelist matši Võrumaa meeskonnaga, millest esimene võideti 69:65 ja teine 71:69.

Kadrina Karud kutsuvad nii reedel kui ka laupäeval end Jõhvi toetama. Tasuta fännibuss väljub reedel Kadrinast kell 16.30, laupäevane väljumisaeg selgub reede hilisõhtuks.

Kaasaelajatel, kes soovivad fännibussiga liituda, palutakse soovist teada anda hiljemalt kolmapäeva õhtuks, kirjutades sellest e-posti aadressil kristi.aimla@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles